jakis czas temu pislałam że lubie siebie w odcieniu zieleni, mam tez zielono szare oczy i ostatnio sie dowiedzialam ze tego koloru nie powinnam używac do malowania oczu

Alicja może widziałysmy ta sama osobe, ktora straszyla blekitemalicja napisał(a):Hej Justin
Mam podobne wspomnienia Pani w starszym wieku oczy ostry błekit nieumiejetnie pomalowane ale najlepsze były jej usta pomalowane ciemna konturówką oczywiście strasznie nie równoale bardzo odważna
Niki, czerwień zawsze w modzie, nawet ta na zębachniki napisał(a):Ach te brwi namalowane kredką wykraczające ponad wszelkie normy i zęby wymalowane szminką![]()
![]()
moze sie i podoba, w koncu kazda potwora znajdzie swego amatoradzika napisał(a):Może komuś taka pani się podobaJeszcze rozumiem wiek nastolatki ale jak widzę piędziesiątkę to poprostu bierze wstręt.
mati-wawa napisał(a):He he
takim juz nic nie pomoże z całym szacunkiem oczywiście ale te malowidła to tylko jeszcze bardziej zwracaja uwage i psuja całokształt
Powrót do Informator użytkownika okularów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość