Makijaż pod okulary

Publikacje, artykuły, nowinki, ciekawostki ze świata optyki okularowej   FAKTY i MITY .

Re: Makijaż pod okulary

Postprzez pola » 18 lip 2013, o 12:47

Tylko często taki zakup pod czyimś wpływem jest nietrafiony. Jest nam miło że ktoś pochwali, utwierdzi nas w przekonaniu że jest ok, ale jeżeli od pierwszego momentu nie czujesz się w czymś dobrze, to jest duże ryzyko że nie będziesz tego nosić.
pola

Postprzez J.M. » 18 lip 2013, o 15:39

Sugestia innych wpływa na nasze upodobania.Warto poprostu iść z dobrym doradcą na przymiarkę okularów :D .
J.M.

Postprzez Leah » 19 lip 2013, o 08:21

Wiadomo, że jeżeli ktoś nam powie, że wyglądamy ładnie to i tak zaczniemy się czuć. Jednak ja zazwyczaj pozostaję przy swoich odczuciach w każdej kwestii, czy to okularów, czy makijażu czy ubrań. To ja muszę się dobrze czuć :)
Leah

Postprzez fajna-brunetka » 19 lip 2013, o 09:28

a ja w takich sytuacjach daje sobie troche czasu na przemyslenie

czasem jesteśmy przyzwyczajeni do czegos i wydaje nam się że coś co odstaje od tego jest "nie dla mnie" takie szufladkowanie nasz po cześci blokuje przed nowym- w końcu jak nie spróbuję/ przymierzę to sie nie dowiem jak będzie...
Kiedyś w mojej szafie gościła sama czerń- to dzięki innym zmieniłam kolorystykę za co jestem im wdzięczna- proces nie był szybki ale powoli zmieniłam nastawienie do kolorów ;)
fajna-brunetka

Postprzez dzidzia_85 » 19 lip 2013, o 11:31

no cóż. u mnie swego czasu zawsze były stonowane kolory. ale ostatnio zaszalałam i kupiłam ubrania w kolorach różu, wrzosu itp :P
dzidzia_85

Postprzez J.M. » 19 lip 2013, o 15:10

Ja też jestem tego zdania,że jak nie jesteśmy czegoś pewni to lepiej przemyślć niż później żałować.
J.M.

Postprzez dzidzia_85 » 22 lip 2013, o 10:14

No cóż... i to stwierdzenie dotyczy zakupów z każdego działu. ja akurat jestem bardzo zadowolona choć mąż przez 2 dni się ze mnie nabijał i mi dokuczał nazywając lafiryndą, ale jak przyszło co do czego to oczu nie mógł oderwac :P
a co do makijażu.... to jak się kupuje tanie kosmetyki to często nie wytrzymują calego dnia czy określonego terminu trwałości. Niektóre kobiety mają rewelacyjny makijaż, idealnie pasujący itp. i oczywiście jest to kwestia kosmetyków. Większość zapewne z nas idąc do drogerii wybiera tańsze cienie, tusze itd bo szkoda wydawać np 60 zł na tusz do rzęs firmy na L.... ale tak naprawdę to przy nakładaniu makijażu jest lepszy komfort, efekty, często niby nie widoczne (róże do policzków) ale efekt po nałożeniu godny pieniążków.
dzidzia_85

Postprzez martula » 22 lip 2013, o 16:11

Hej dzidzia zgodzę się z Tobą , ale ja wole kupić jeden ale dobry kosmetyk niż dwa czy trzy kiepskiej jakości. Już się o tym przekonałam na własnej skórze. ;)
martula

Postprzez J.M. » 22 lip 2013, o 17:37

Ktoś kto używa kosmetyków to ma sprawdzone swoje marki,króre ich nigdy nie zawiodły :) .Ja również takie mam osobiście.
J.M.

Postprzez blondynka » 23 lip 2013, o 09:55

ja od jakiegoś czasu korzystam z droższych marek; kremy, cienie, tusze, podklady itp. od razu cera mi się poprawiła, no i sama czuję się dowartościowana. :P
blondynka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Informator użytkownika okularów