Soczewki kontaktowe kolorowe...pytania/wątpliwości...

Re: Soczewki kontaktowe kolorowe...pytania/wątpliwości...

Postprzez zez_ukryty » 2 wrz 2011, o 23:37

Hah, to się wstrzeliłem w cennik ^^
zez_ukryty

Postprzez Anastazja » 3 wrz 2011, o 12:50

5zł??? i to jest soczewka jednodniowa? czy night & day? Bo wątpie że takie poprawienie urody kosztuje 10zł na miesiąc.... ;/ Ale co tam :P Musze to mieć bo normalnie jest super i robi mega wrażenie może ktoś się we mnie zakocha ale dzięki temu wpadnę komuś w oko :)) gdzie można coś takiego dostać i jakiego to producenta???
Anastazja

Postprzez zez_ukryty » 3 wrz 2011, o 14:11

Proszę, proszę. Czyżby soczewki kontaktowe były lepsze niż feromony. Panaceum dla samotnych nie z wyboru :P.
zez_ukryty

Postprzez LEMUR » 3 wrz 2011, o 17:06

freshlook illuminate to soczewki jednodniowe... dr Google nic o tym nie wspomina? a moze nie pytales ;) nieco wlasnych poszukiwan zalecane a nie wszystko na tacy. zanim padnie odpowiedz szybciej info u dra uzyskasz
LEMUR

Postprzez seba » 5 wrz 2011, o 08:15

W dziale "nowości na rynku optycznym" czytałem o tych soczewkach, może znajdziesz tam interesujące cię informacje.
seba

Postprzez optyczka OLA » 5 wrz 2011, o 09:16

Soczewki kontaktowe FreshLook ILLUMINATE to soczewki jednodniowe (Dailies) które nadają naturalnie większy i bardziej wyrazny wygląd oczu.Więcej informacji na stronie www.cibavision.pl
optyczka OLA

Postprzez Sesil » 16 wrz 2011, o 15:28

hmm...soczewki kontaktowe o których piszecie to magia :) jak powszechnie wiadomo mężczyźni szybciej zawieszają wzrok na spojrzeniu kobiety, która ma ciemną otoczkę wokół tęczówki w stosunku do jej jasnego koloru, a Iluminate podkreślają to w bardzo dużym stopniu, sama noszę czasami na imprezy :) choć ostatnio chłopak przestraszył się na widok mojego spojrzenia...no ale cóż to chyba był tani chwyt na podryw bo potem przetańczyliśmy całą noc ;)
Sesil

Postprzez zez_ukryty » 16 wrz 2011, o 15:57

Ja tam i bez soczewek podrywokontaktowych całą noc... Przesypiam.
zez_ukryty

Postprzez dzika » 17 wrz 2011, o 08:27

Droga Katrino mogę nosić soczewki ND bo nie czuje je w oku ale próbowane były air optix i już czuje dyskomfort.Nawet jednodniowe nie nadają się.Aparametry są takie same.
dzika

Postprzez LEMUR » 17 wrz 2011, o 10:22

dzika napisał(a):Droga Katrino mogę nosić soczewki ND bo nie czuje je w oku ale próbowane były air optix i już czuje dyskomfort.Nawet jednodniowe nie nadają się.Aparametry są takie same.

Jedna wazna uwaga, czesto pomijana - to ze nie ma poczucia dyskomfortu, nie oznacza ze soczewka nie zaszkodzi - jest wiele powiklan, ktore podczas "tworzenia sie" sa nieodczuwalne przez uzytkownika soczewek kontaktowych, a gdy okazuje sie ze "cos nie tak" - dlatego pamietajcie prosze o regularnych wizytach kontrolnych u swoich specjalistow. Czesto takie kontrole sa bezplatne przy zakupie np. kolejnego opakowania. Warto je robic maksymalnie co pol roku jak nie czesciej np. co 3 m-ce!
LEMUR

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Soczewki kontaktowe