Promocja AirOptix

Promocja AirOptix

Postprzez Maślana » 5 maja 2011, o 16:22

dowiedziałem się od znajomych że jest teraz jakaś promocja na soczewki Air Optix czy mógłby mi ktoś przybliżyć jak to dokładnie wygląda?
Maślana

Re: Promocja AirOptix

Postprzez Paula Optometrysta » 6 maja 2011, o 09:05

Na stronie Ciba Vision jest wszystko fajnie opisane:)) podsyłam linki
i polecam pobranie kuponu na :

- badanie wzroku w supercenie
- bezpłatny zestaw startowy z soczewkami kontaktowymi
- 25% zniżki zakup opakowania miesięcznych soczewek kontaktowych AIR OPTIX®

http://www.cibavision.com.pl/promo/promoprez.shtml
http://www.cibavision.com.pl/promo/startowy_2011.shtml
http://www.cibavision.com.pl/doyouknow/index.shtml
Paula Optometrysta

Postprzez optyczka OLA » 29 lis 2011, o 09:01

Nowa promocja Ciby Vision ,,Podaruj swoim oczom najlepszy prezent na Swieta !,, Przy zakupie soczewek AIR OPTIX dodatkowo otrzymasz DAILIES AquaComfort Plus i kalendarzyk 2012 w prezencie. Wszystkie informacje www.cibavision.pl
optyczka OLA

Postprzez optyk.F » 30 lis 2011, o 12:06

Jest kilka zasad tej promocji
1)kupisz 1 op.dowolnych miesiecznych soczewek Air Optix 3szt.,a dodatkowo otrzymasz 5 soczewek jednodniowych Dailles AquaComfort Plus.
2)kupisz 1op.dowolnych miesiecznych socz.Air Optix 6szt.,a dodatkowo otrzymasz 10 soczewek jednodniowych Dailies AquaComfort Plus.
3)kupisz 2op.dowolnych miesiecznych socz.AirOptix 6szt.a dodatkowo otrzymasz 20 socz.jednodniowych Dailles AquaComfort Plus oraz kalendarzyk.
optyk.F

Postprzez Sklep_Optyczny » 4 sty 2012, o 16:25

Szczerze mówiąc to jest teraz kilka promocji,ponieważ rozpoczęły się styczniowe wyprzedaże i możemy kupić wiele rzeczy taniej,w tym również w salonach optycznych.
Sklep_Optyczny

Postprzez optyk-mila » 5 sty 2012, o 16:18

Hej odnośnie tych promocji,to dla nas sprzedających jest to wszystko bardzo proste i według nas klienci powinni być zachwyceni z takiej oferty,a mimo wszystko już drugi raz spotkałam się z przypadkiem, gdzie klient po zakupie soczewek w naszym salonie,następnego dnia dzwonił z zapytaniem czy może je zwrócić,bo rzekomo w internecie znalazł "takie same" ale o 50% tańsze. Szczerze mówiąc nie śledzę tego co proponują sklepy internetowe,bo moim zdaniem kupowanie tego typu artykułów w taki sposób jest całkowicie bezmyślne,ale jak widać są osoby,które uważają inaczej!
optyk-mila

Postprzez visionnata » 7 sty 2012, o 13:13

Optyk-mila słuszna racja,ale chyba musimy zrozumieć naszą klientelę. Wiele osób chętnie nadal by korzystało z naszych usług i dokonywało zakupów w naszych salonach,ale skoro sklepy internetowe proponują te same produkty za naprawdę niższą cenę,to czemu mają z tego nie skorzystać. Niestety żyjemy w takich czasach,w których za wygodę trzeba płacić,a my nie chcąc rezygnować z dotychczasowego komfortu jakim były dla nas np.soczewki kontaktowe szukamy ich tańszych odpowiedników i liczy się tylko i wyłącznie nasze dobro i samozadowolenie!
visionnata

Postprzez alicja » 9 sty 2012, o 09:43

Hej
Tak potwierdzam że ciba ma bardzo ciekawe promocję.
Ostatnio byłam w salonie optycznym i klientka kupowała air optixy miesieczne dwa pudelka - dostala w gratisie dwa pudelka jakies mniejsze chyba po 5 sztuk soczewek jednodniowych do wyprobowania oraz jakis maly podreczny kalendarzyk. Uwazam ze to fajna oferta.
Chyba ta promocja trwa do 31 stycznia 2012.

Pozdrawiam
alicja

Postprzez optyczka OLA » 1 lut 2012, o 13:46

Witam mam pytanie do optykow odnosnie nowej promocji na soczewki kontaktowe Air Optix bo podobno wchodzi od dzisiaj czyli 1.02.12 nowa promocja.Czy ktos moze opisac mi zasady tej promocji ,poniewaz do mojego salonu jeszcze nie dotary ( postery,ulotki).
optyczka OLA

Postprzez LEMUR » 1 lut 2012, o 14:50

Nie rozumiem, dlaczego w sprawach promocji nie kontaktujesz sie bezposrednio z Twoim przedstawicielem handlowym lub Biurem Obslugi Klienta? Przeciez to najskuteczniejsza metoda.

Wejscie w promocje to nie tylko jest zwiazane z otrzymaniem ulotek, posterow, kuponow itp ;) wiec... nie kazdy bierze w niej udzial. Jezeli nie rozmawialiscie z PH, BOK o warunkach promocji to po prostu nie jestescie. Odsylam do PH lub BOK
LEMUR

Następna strona

Powrót do Soczewki kontaktowe