tak sobie czytam i stwierdzam że oczywiście macie rację, ale nie sądziłam że wizyta w salonie optycznym odchudza
Na pewno jest liczba osób, które korzystają z zakupów przez internet z wszelakich dziedzin, ale na pewno nie wszyscy. Wydaje mi się, że jeśli ktoś zamawia zakupy to właśnie po to by mieć więcej czasu choćby na spędzenie go z rodziną. Produkty sprawdzone możemy śmiało zamawiać natomist nie ulega wątpliwości, że jeśli mamy kupić cos nowego- niesprawdzonego to lepiej jest najpierw daną rzecz ocenić gołym okiem. Ja mam do czynienia z kosmetykami, kiedys kupowałam różne rzeczy, testowałam na sobie wszystko co popadnie bo nie miałam wiedzy choćby co jak stosować, od czasu wszelakich szkoleń, kursów i teraz wiem co dla mnie dobre. Aby Klient był zadowolony najpierw trzeba wiedzieć czego oczekuje a później coś proponować, po zobaczeniu produktu, przetestowaniu go na sobie może stwierdzić czy warto dany towar zakupić. Moje Klientki są zadowolone ze spotkań kosmetycznych, zamawiają to co im najbardziej odpowiada i chyba to jest klucz do sukcesu- pomagam innym a uśmiech kobiet i mężczyzn, którzy czasem są tak zdziwieni, że potrzeba tak niewiele by skóra lepiej wyglądała i docelowo poprawa samopoczucia innych osób są bezcenne.