Hej,
słuchajcie, mimo że to nie forum kosmetyczne to jakiś czas temu zadałam pytanie odnośnie pielęgnacji okolic oczu. Inspiracją do tego pytania była ciekawostka jaką oststnio przeczytałam w jakiejś książce kategorii "Dobre rady". A mianowicie było tam napisane, że sposobem różnych modelek i sławnych ludzi na to by ich oczy nie były opuchnięte i okolone zmarszczkami nie jest żaden drogi krem tylko... maść na żylaki
, która sciąga obrzmiałe miejsce oraz zmarszczki. Była też informacja, że jeśli zapach tego specyfiku jest dla kogoś zbyt mocny można go złagodzić dodając mleczka nawilżającego oraz informacja, że bardzo należy uważać przy jego stosowaniu by nie dostał sie do oczu, bo wiadomo, że przeznaczony jest do stosowania w zupełnie innym miejscu.
Z początku pomyślałam, że to głupi żart, ale przecież książka została wydana więc musiała być zgoda na publikację...
Szczerze mówiąc sama nie wiem??? Wy nie wspomnieliście o takim sposobie..., sama zastosować taki krem bym się bała..., ale przyznaję, że to dla mnie nie lada ciekawostka.