Mój znajomy lekko zezuje jednym okiem i powiem szczerze zrobił sobie okulary do chodzenia lekko przyciemniane.Rewelacyjnie zakrywa mu defekt.Może to też pomoże na since pod oczami
Dziekuję Dzika za propozycję, w zasadzie dosyć czesto właśnie z powodu tego mankamentu używam okularów przeciwsłonecznych, ale lekko przyciemnionych szkieł nie miałam. Tylko koszt takich okularów byłby na pewno spory, progresja z delikantym przyciemnieniem- nie lada rarytas dla mnie - chyba trzeba zacząć odkładać i sprawić sobie już coś na prawdę dobrego- w końcu i mi się coś od życia należy
Hej, muszę się z wami czymś podzielić Przeglądałam sobie dzisiaj allegro i nie uwierzycie na co trafiłam http://allegro.pl/lentis-okulary-do-mak ... 96163.html ^^ czego to ludzie nie wymyślą Teraz już wiecie dziewczyny jak się malować nic nie widząc
Śmiech śmiechami...ale to jest genialne!! Jak ktoś ma dużą wadę wzroku to naprawdę ciężko mu się umalować... Fajnie, że są ludzie, którzy wymyślają takie rzeczy
No tak, ale wyobraźcie sobie jaki to musi być problem dla kobiety, która ma np wadę do bliży +4.0... Ostatnio miałam taką klientkę. Zamawiała sobie dwuogniskowe fotochromy. Przyszła po odbiór, założyła te nowe okulary i pierwsze co to się roześmiała i stwierdziła "No dopiero teraz widzę jak się "pięknie" umalowałam" i zaczęła robić korektę makijażu bo stwierdziła, że tak an ulicę nie wyjdzie...
Witam.Dobrze dobrane oprawki potrafią zdziałać cuda,zupełnie jak odpowiednio wykonany makijaż i stylizacja .Podkreślają atuty i ukrywają to,co trzeba np. za długi nos oznaki nieprzespanej nocy ,za szeroko lub wąsko rozstawione oczy.