Makijaż pod okulary

Publikacje, artykuły, nowinki, ciekawostki ze świata optyki okularowej   FAKTY i MITY .

Re: Makijaż pod okulary

Postprzez alicja » 9 maja 2012, o 08:18

Hi hi Justin rzeczywiście mogła to być ta sama Pani, wszystko jest dla ludzi :D ale oczywiście z umiarem i bez przesady delikatny makijaż nawet starszej Pani nie zaszkodzi tylko doda uroku :)
alicja

Postprzez Justin » 9 maja 2012, o 09:03

mati-wawa napisał(a):He he
Moim skromnym zdaniem powinno być zabronione kupowanie kosmetyków po 60 tce:) :lol: :lol: rozumiem jakis kremik na zmarszczki to moze i by sie przydal dla takiej Pani ale nie malowidła takim juz nic nie pomoże z całym szacunkiem oczywiście ale te malowidła to tylko jeszcze bardziej zwracaja uwage i psuja całokształt ;)

Oj Mati przesadziłes ;p, pamietam ze jako mala dziewczynka uwielbialam spedzac czas z babci kosmetyczka,a to dlatego ze Babcia zawsze malowala sie z klasa, zawsze wszystko idealnie rowniutko, delitatnie, wysublimowanie, jak prawdziwa kobieta z klasa wiec prosze mi tu nie uogolniac ;)
Justin

Postprzez karolina » 10 maja 2012, o 13:19

Kremy pod oczy najlepiej stosować ciągle, by skóra była spreżysta i nawilżona w koło. Ponadto dla kazdej grupy wiekowej poleca sie inny krem. Miłe Panie zaczynajcie takie kremy stosować od młodych lat a nie jak zaczniecie zauważać jakieś niedoskonałości wokół oczu.
pozdrawiam
karolina

Postprzez fajna-brunetka » 30 sie 2012, o 11:14

Mam problem, wyskoczyła mi krosta pod linią brwi- koszmar :(, zastanawiałam się czy to ruszać czy też zostawić do samoistnego wygojenia, ale moja niecierpliwość wzięła górę, teraz zamiast małej kropeczki mam wielkiego strupa, którego nieusilnie próbuję kamuflować pod podkładem.
Przestroga dla innych- badzcie cierpliwi w walce z wypryskami ;)
fajna-brunetka

Postprzez martini » 3 wrz 2012, o 13:56

He he tak to właśnie wygląda chcemy sobie coś polepszyć a robimy na odwrot:)
Myslę że teraz rzadko ktora kobieta się nie maluje, fakt jedne lubia delikatny makijaz inne mocny a jeszcze inne przesadzają że można sie wystraszyc :P ...
martini

Postprzez dzika » 3 wrz 2012, o 14:27

Proponuję zasłonić okularkami słonecznymi wychodząc na dwór,jeszcze pogoda na to pozwala :)
dzika

Postprzez A.M. » 4 wrz 2012, o 08:32

A w pomieszczeniu dobry korektor, no i więcej cierpliwości na przyszłoś, bo łatwiej jest zakamuflować krostkę niż grubego strupka.
A.M.

Postprzez dzika » 4 wrz 2012, o 16:06

Są teraz fajne plasterki które kamuflują krostki i dodatkowo przyśpieszają gojenie.Kształt i wielkość nawet można wybrać.Bajer :)
dzika

Postprzez wCzteryOczy » 5 wrz 2012, o 10:31

A jak się nazywają? Bo spotkałam takie, ale tylko na odciski.
Ja za to polecam na wszelkie ranki Tribiotic
wCzteryOczy

Postprzez OczySzerokoOtwarte » 5 wrz 2012, o 11:08

Tribiotic - racja, dobrze wysusza i wszystko szybko się goi....
OczySzerokoOtwarte

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Informator użytkownika okularów