fajna-brunetka napisał(a):Niestety mało kto wie co nosi- taka prawda- o to dotyczy to nie tylko soczewek ale i okularów.
LEMUR napisał(a): wiec z czego to moze jeszcze wynikac? Dlaczego niewiedza obarcza sie uzytkownika, ktory na kazdym kroku otrzymuje kolejnych 100 kart lojalnosciowych
pola napisał(a):LEMUR napisał(a): wiec z czego to moze jeszcze wynikac? Dlaczego niewiedza obarcza sie uzytkownika, ktory na kazdym kroku otrzymuje kolejnych 100 kart lojalnosciowych
Nie rozumiem. To w moim interesie- jako klienta jest żeby wiedzieć co kupuję i za co płacę i nikt nie wciśnie mi karty, której nie chcę. A jeżeli ktoś kupuje kota w worku i nie dopyta o szczegóły to myślę że to właśnie jego należy "obarczyć niewiedzą".
LEMUR napisał(a):pola napisał(a):LEMUR napisał(a): wiec z czego to moze jeszcze wynikac? Dlaczego niewiedza obarcza sie uzytkownika, ktory na kazdym kroku otrzymuje kolejnych 100 kart lojalnosciowych
Nie rozumiem. To w moim interesie- jako klienta jest żeby wiedzieć co kupuję i za co płacę i nikt nie wciśnie mi karty, której nie chcę. A jeżeli ktoś kupuje kota w worku i nie dopyta o szczegóły to myślę że to właśnie jego należy "obarczyć niewiedzą".
Dlaczego zatem optycy w jakies czesci nie wydaja pelnej informacji o sprzedanych soczewkach?
Czy jak dam Ci dowolne soczewki okularowe bez torebki rozpoznasz firme, wspolczynnik, rodzaj powloki - bez przyslowiowych jaj
Powrót do Informator użytkownika okularów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość