No proszę...jak widać niekoniecznie te "markowe" drogie oprawy są lepsze. Ja wiedziałam o tym już dawno, ale naprawdę dla niektórych klientów liczy się tylko marka i to żeby było ją widać... Brawo za polski produkt!!! Oby wiecej takich:)
Heja Miło uslyszeć że oprawa tańsza jest lepiej wykonana i bardziej trwała bardzo pozytywne zaskoczenie a cieszę się bo siostra wybrała sobie właśnie wzór ray ban z kamexa wiec prezent pod choinkę mam z głowy. Mam nadzieję że będzie pozytywnie zaskoczona:) Pozdro
Mati -wawa siostra na pewno bedzie zadowolona skoro sobie je sama wybrala ,ale jak kolezanki zobaczá ze to podroba ,to dziewczyna sié naslucha teraz to tylko markowe rzeczy sá na topie
Firma i cena to jedno,ale tak naprawde liczy się sama jakość,dlatego warto porównać poszczególne oprawy i wybrać tą najbardziej odpowiednią. Teraz są fajne promocje w internetowych salonach optycznych,więc warto tam zaglądać.
To, ze markowe to nie znaczy lepsze, sama się przekonałam gdy poszedł mi teleskop w oprawach kenzo, optyk nie był w stanie sprowadzić mi nowego zausznika!! (to po co to sprzedają?!)