Witajcie,
przejrzałam troszkę to forum i wiem, że moze być opinii tyle co pacjentów na temat danego okulisty, ale mimo wszystko jeśli z czystym sumieniem możecie polecić jakiegoś okuliste na terenie Grójca lub okolic byłabym niezmiernie wdzięczna. Wiem że to misteczko nie jest zbyt wielkie, jednak jestem tu nowa i ani za bardzo nie mam czasu biegac i szukac gabinetów ani nie mam nikogo kto mógłby mi kogoś polecić. Nie jest to aż takie bardzo pilne, bo obecnie jestem w trakcie przeprowadzki i robiąc zakupy z mamą postanowiłyśmy że sprawdzimy sobie wzrok, okazało sie , że ani u mnie ani u mamy nie jest tak jak powinno być, dostałyśmy recepy na okulary ale dostałyśmy tez zalecenie badania u okulisty dlatego tez nie jestem przekonana do tego badania, no i skoro jakiś "specjalista" takie zalecenie dał więc warto się udać do dobrego lelarza. Póki co mi wypisano mały minus( który miałabym nosić sporadycznie) a mamie nieduży plus( do czytania), ale tak jak mówię, nie jestem przekonana co dej diagnozy więc dopiero jeśli dobry okulista coś u mnie zdiagnozuje to podejmę kolejne kroki. bedę wdzięczna za rady i opinie i obiecuję że z czasem, jak sama będę miała coś więcej do powiedzenia na temat tutejszych okulistów również się z Wami podziele opinią.
Pozdrawiam, Żanette