Dobry okulista -okolice Grójca

Jaskra, Zaćma, porady okulistów.

Dobry okulista -okolice Grójca

Postprzez Żanette » 15 paź 2013, o 10:04

Witajcie,
przejrzałam troszkę to forum i wiem, że moze być opinii tyle co pacjentów na temat danego okulisty, ale mimo wszystko jeśli z czystym sumieniem możecie polecić jakiegoś okuliste na terenie Grójca lub okolic byłabym niezmiernie wdzięczna. Wiem że to misteczko nie jest zbyt wielkie, jednak jestem tu nowa i ani za bardzo nie mam czasu biegac i szukac gabinetów ani nie mam nikogo kto mógłby mi kogoś polecić. Nie jest to aż takie bardzo pilne, bo obecnie jestem w trakcie przeprowadzki i robiąc zakupy z mamą postanowiłyśmy że sprawdzimy sobie wzrok, okazało sie , że ani u mnie ani u mamy nie jest tak jak powinno być, dostałyśmy recepy na okulary ale dostałyśmy tez zalecenie badania u okulisty dlatego tez nie jestem przekonana do tego badania, no i skoro jakiś "specjalista" takie zalecenie dał więc warto się udać do dobrego lelarza. Póki co mi wypisano mały minus( który miałabym nosić sporadycznie) a mamie nieduży plus( do czytania), ale tak jak mówię, nie jestem przekonana co dej diagnozy więc dopiero jeśli dobry okulista coś u mnie zdiagnozuje to podejmę kolejne kroki. bedę wdzięczna za rady i opinie i obiecuję że z czasem, jak sama będę miała coś więcej do powiedzenia na temat tutejszych okulistów również się z Wami podziele opinią.

Pozdrawiam, Żanette
Żanette

Re: Dobry okulista -okolice Grójca

Postprzez Magdalena12 » 7 lis 2013, o 11:30

Witaj,
Ja śmiało mogę polecić przemiłą Panią Doktor , która przyjmuje w salonie optycznym koło ratusza. Robiłam tam badanie pod katem soczewek kontaktowych i jestem bardzo zadowolona. Szczegółowo przeprowadzony wywiad i bardzo dokładne badanie.
Magdalena12

Postprzez Piotr » 12 lis 2013, o 13:40

Porządny wywiad to ważna część wizyty, informacje o chorobach i leczeniu mogą byc dla lekarza znacznym ułatwieniem w rozwiązaniu aktualnego problemu
Piotr

Postprzez Żanette » 15 lis 2013, o 11:58

Magdaleno12 a czy jest tam badane dno oka? Ważny jest też dla mnie pomiar ciśnienia w oczach
Żanette

Postprzez salomon » 20 lis 2013, o 15:48

Byłem tam kiedyś, można zbadać dno oka i zmierzyć ciśnienie...
salomon

Postprzez Magdalena12 » 3 gru 2013, o 09:46

Potwierdzam słowa Salomona. Ja czuję się kompleksowo przebadana dlatego śmiało mogę polecić. pani doktor z pełnym zaangażowaniem przeprowadzała całe badanie nie tylko korekcję wzroku.
Magdalena12

Postprzez dzika » 21 sty 2014, o 15:22

Okolic Warszszawy osobiście to nie znam ale moja znajoma zawsze jeździ do okulisty do Falenicy.Polecam jeśli ktoś ma blisko.
dzika

Postprzez Żanette » 13 mar 2014, o 11:25

Magdalena12 napisał(a):Witaj,
Ja śmiało mogę polecić przemiłą Panią Doktor , która przyjmuje w salonie optycznym koło ratusza. Robiłam tam badanie pod katem soczewek kontaktowych i jestem bardzo zadowolona. Szczegółowo przeprowadzony wywiad i bardzo dokładne badanie.

zapisałam się tam na badanie
Żanette

Powrót do Wady wzroku i choroby oczu