szukam okulisty

Jaskra, Zaćma, porady okulistów.

szukam okulisty

Postprzez wiki » 27 gru 2010, o 11:05

hej potrzebuje pomocy szukam jakiegoś dobrego okulisty :?:
chciała bym żeby moi rodzice poszli do lekarza zbadać wzrok :ugeek: bo mamie to już brakuje reki jak ma coś przeczytać, a tata narzeka pod czas jazdy samochodem, może nawet sama bym się wybrała bo wieczorami bolą mnie oczy :roll:
i tak sobie myślę że może mi kogoś polecicie z okolicy grodziska maz - warszawy
wiki

Re: szukam okulisty

Postprzez anuszka » 27 gru 2010, o 14:30

Cześć Wiki nie wiem czy to jest kryptoreklama ale bardzo fajne panie okulistki przyjmują o ile wiem w Falenicy, to jest taki żółty budynek niedaleko tego supersamu Fala. Tam jest bardzo dobry dojazd czy pociągiem, czy też autobusem. W paniach okulistkach możesz przebierać bo są tam blondynka i brunetka ;) każda jest bardzo profesjonalna, miła i przyjmuje w godzinach popołudniowych, co dobre jest po godzinach pracy. Spróbuj a na pewno nie pożałujesz.
anuszka

Postprzez smerfetka » 4 sty 2011, o 20:04

a ja polecam okulistki z Grodziska Maz koło warszawy małe kolejki i bardzo profesjonalne lekarki dobierają też soczewki kontaktowe przyjmują w optyku na obrzeżach Grodziska koło kościoła Miłosierdzia Bożego nie daleko jest też kebab u Osamy (też polecam) :lol:
smerfetka

Postprzez Agnieszka2 » 19 sty 2011, o 11:25

Moje znajome były u okulistki w Falenicy i Grodzisku i bardzo były zadowolone z wizyty u okulisty. Wykonały wszystkie badania i jednej ze znajomej okulistka poleciła zrobienie specjalnych okularów do komputera V3 z której jest bardzo zdowolona.
Agnieszka2

Postprzez styczek16 » 20 sty 2011, o 10:35

Jeśli chwalimy okulistów to ja musze pochwalić moje super okulistki z Grójca. Są piękne:)
styczek16

Postprzez agnieszka » 21 sty 2011, o 18:40

mmm nie łatwo teraz znaleźć dobrego okulistę ja właśnie poszukuję jakiegoś dobrego specjalisty dla mojego dziecka bo okazało się że jest podejrzenie zeza może możecie mi kogoś polecić z okolic Warszawy
agnieszka

Postprzez wiki » 26 sty 2011, o 23:48

okej trochę mi się zrobił chaos w głowie, to inaczej może zapytam...czym mam się kierować przy doborze okulisty? nie wiem czy dobrze myślę ale czy dobrym okulistą jest osoba, która przyjmuje w kilku miejscach ? biorąc pod uwagę, że są to zarówno prywatne jak i państwowe gabinety? i gdzie lepiej się udać do tych prywatnych czy też na kasę chorych?
wiki

Postprzez pola » 20 sty 2014, o 15:42

Ilość miejsc pracy lekarza nie świadczy o jego umiejętnościach. Popytaj znajomych w twojej okolicy. Na pewno ktoś Ci poleci sprawdzonego okulistę. Trudno szukać okulisty na forum jeżeli jesteś np. z Gdańska a ktoś poleca Ci okulistę z Warszawy.
pola

Postprzez zetka » 30 sty 2014, o 15:09

To prawda, ja bym nie szukała okulisty w internecie tylko wśród rodziny i znajomych. Najlepsza jest poczta pantoflowa :)
zetka

Postprzez pola » 19 lut 2014, o 14:27

Dokładnie. Ludzie są teraz dość dobrze zorientowani i powinni polecić ci kogoś w okolicy. Na pewno w gabinecie prywatnym termin wizyty będzie bliższy niż "państwowo".
pola

Następna strona

Powrót do Wady wzroku i choroby oczu