hej mojego brata synek Adaś nosi okulary już od 3 lat zaczął jak miał 5 latek, początki były ciężkie bo okulary były fajną zabawką
, brat zainwestował w tytanowa oprawę podobno nie pękają no niestety nasz Adaś sobie z tym poradził potem był problem z lutowaniem tej oprawy do okresu gwarancyjnego optyk pomagał potem już nie, więc brat kupiła synkowi oprawki metalowe fakt faktem pękały ale zawsze dało się zlutować
to już plus bo wydaje mi się że w przypadku dzieci nie da się uniknąć uszkodzeń kwestia żeby dało się je naprawić a teraz mój brat znalazł optyka nie daleko miejsca zamieszkania w Grodzisku Maz na osiedlu Bairda - Kopernika zrobił tam okulary soczewki są poliwęglanowe czyli takie nie zniszczalne z antyrefleksem oprawkę pomogła wybrać pani optyk doradziła metalową, powiedziała mojemu bratu że jej salon prowadzi pełen serwis więc naprawi okulary a jeżeli się już ich nie da naprawić to sprowadzi taką samą oprawę i przełoży szkła, więc zapowiada się dobrze a jak będzie to wam napisze bo okularki Adasia mają jak na razie miesiąc więc są w dobrym stanie