Lubie okulary, lubię je zmieniać, lubię znać najnowsze trendy. W domu mam chyba ze 4 pary okularów z aktualnymi mocami. Lubie się bawić stylizacją i szczerze przyznam w Optykach też często te oprawy są takie zwykłe, nic sobą nie wnoszą albo nudę. Jeżeli już noszę coś na nosie chcę aby to był mój atut, coś co podkreśli mój charakter. W ogóle to jestem fanem opraw plastikowych. Kiedy trochę się przechadzałem po Optykach ale tam jakoś nigdy nie mogłeś znaleźć nic co by mi odpowiadało. Jak kupuje na allegro to nie muszę wychodzić w domu, siedzę, oglądam, robię wywiad ze sprzedawcą o kupuje. Tylko raz udało mi się kupić oprawy w salonie optycznym i rzeczywiście są fajne czarne, klasyczne. Nie liczę oczywiście niewypału z vision ekspresu. Złodzieje i oszuści. Nie dość że oprawy drogie jak cholera, szkła też nie jakieś tanie to jeszcze jak coś się stanie to wypinają się na Ciebie i radź se sam... o_O zero profesjonalizmu i tylko kuszą tymi reklamami i przekłamanym marketingiem... To są np. świetne oprawy
- calvin.jpg (37.96 KiB) Przeglądane 7257 razy
lub
- oliver.jpg (31.17 KiB) Przeglądane 7257 razy
. W tym co piszesz Justin rzeczywiście jest trochę prawdy, ale moich potrzeb nie da się chyba zaspokoić w salonach Optycznych. Może sam wezmę się za projektowanie opraw i może w Twoim salonie kiedyś zagoszczą