Aaaaaaa jestem w szoku. Specjalnie zakupiłam tę gazetę żeby zobaczyc ten artykuł. Muszę przyznać, że niestety jestem w wielkik szoku. Dla mnie ta kobieta sie skompromitowala i to po calości. Niby takie ekskluzywny, szanujacy się salon znajdujacy się w
sercu "bananowej" ludzkości naszego kraju. Tym czasem menagerka tego salonu, podobno kobieta sukcesu z klasą dodam, że nie szczędządza sobie w pochlebstwach po pierwsze ma niekoniecznie dobrze dobraną ramkę do twarzy, po drugie rzeczywiście oprawy są zdjęte z wiekszaka i to nawet nikt nie pofatygował się o zdjęcie nakleiki logo firmy. Wiadomo, że zwykly człowiek laik, nie wzróci na to uwagi, ale mnie to razi. Za sĺowami jakich używa idzie zakłamanie. Jak dla mnie to ona może I nosi okulary ale chyba zerówki o_O. Brak mi słów. No ale powiedzmy sobie szczerze w takiej dzielnicy, w salonie z takimi markowymi oprawami, z reklamą w takiej gazecie nawet choćby szkła byly ze zwykłego plastiku bez szczególnych zabezpieczeń I kosztowałyby 800 zl to ludzie przyjdą bo to jest prestiż. W tym wypadku sama lokalizacja to 80% sukcesu, 20% to markowe oprawy. Dziekuje, pozamiatane
)