Makijaż pod okulary

Publikacje, artykuły, nowinki, ciekawostki ze świata optyki okularowej   FAKTY i MITY .

Re: Makijaż pod okulary

Postprzez fajna-brunetka » 13 kwi 2012, o 09:10

witajcie
jakis czas temu pislałam że lubie siebie w odcieniu zieleni, mam tez zielono szare oczy i ostatnio sie dowiedzialam ze tego koloru nie powinnam używac do malowania oczu :( hmm rady specjalistow sa dosyć ważne natomiast ja na prawdę dobrze sie czuje no i podobam sie sobie w tym kolorze ... malowac? nie malowac? te kobiece dylematy...
fajna-brunetka

Postprzez fajna-brunetka » 26 kwi 2012, o 08:56

przerzuciłam sie na szarość by nie razić swojej znajomej, która tylko mnie w tej zieleni widziała to mówiła stanowczo-" maskujesz sobie tym makijażem cale oczy a ty masz je uwydatniac i pokazywać" Tak więc wg rady mojej znajomej do zielono-szarych najbardziej pasuja, brązy, fiolety i uniwersalna szarość- proponuje wytestować zielonookim :)
fajna-brunetka

Postprzez dzika » 7 maja 2012, o 08:59

Prawda jest taka, że każda z pań maluje się tak, jak sama w danym kolorze siebie lubi.Ja osobiście źle czuje się w niektórych kolorach proponowanych przez specjelistów.Mam swój ulubiony kolor i często nim się maluje :)
dzika

Postprzez Justin » 7 maja 2012, o 09:15

też tak mam, ogólnie nie lubie eksperymentowac z makijażem, nigdy chyba bym się nie umalowala berdzo zdecydowanymi kolorami, jakos nie podobam sie sobie w czyms takim, moja osobowosc do tego nie pasuje, wole zwykly skromny makijaz w ktorym sie dobrze czuje. Choc nie powiem ze nie kazdemu pasuja odblaski na oczach, czasem kobiety maja zrobiony na prawde fajny ostry makijaz, natomiast czasem nieumiejetnosci raza po oczach- do dzisiaj mam przed soba Pania, ktorej przestraszylam sie w sklepie tylko z powodu makijazu :o
Justin

Postprzez alicja » 7 maja 2012, o 15:38

Hej Justin
Mam podobne wspomnienia Pani w starszym wieku oczy ostry błekit nieumiejetnie pomalowane ale najlepsze były jej usta pomalowane ciemna konturówką oczywiście strasznie nie równo :shock: ale bardzo odważna :)
alicja

Postprzez niki » 7 maja 2012, o 15:49

Ach te brwi namalowane kredką wykraczające ponad wszelkie normy i zęby wymalowane szminką :lol: :lol: :lol:
niki

Postprzez dzika » 8 maja 2012, o 08:15

Może komuś taka pani się podoba :D Jeszcze rozumiem wiek nastolatki ale jak widzę piędziesiątkę to poprostu bierze wstręt.
dzika

Postprzez Justin » 8 maja 2012, o 10:52

alicja napisał(a):Hej Justin
Mam podobne wspomnienia Pani w starszym wieku oczy ostry błekit nieumiejetnie pomalowane ale najlepsze były jej usta pomalowane ciemna konturówką oczywiście strasznie nie równo :shock: ale bardzo odważna :)
Alicja może widziałysmy ta sama osobe, ktora straszyla blekitem :lol:
niki napisał(a):Ach te brwi namalowane kredką wykraczające ponad wszelkie normy i zęby wymalowane szminką :lol: :lol: :lol:
Niki, czerwień zawsze w modzie, nawet ta na zębach ;)
dzika napisał(a):Może komuś taka pani się podoba :D Jeszcze rozumiem wiek nastolatki ale jak widzę piędziesiątkę to poprostu bierze wstręt.
moze sie i podoba, w koncu kazda potwora znajdzie swego amatora :)

ja dzisiaj jestem naturalna, przydałaby się jakaś ciekawa oprawa by nadać fajniejszy wyraz mojej twarzy :)
Justin

Postprzez mati-wawa » 8 maja 2012, o 13:49

He he
Moim skromnym zdaniem powinno być zabronione kupowanie kosmetyków po 60 tce:) :lol: :lol: rozumiem jakis kremik na zmarszczki to moze i by sie przydal dla takiej Pani ale nie malowidła takim juz nic nie pomoże z całym szacunkiem oczywiście ale te malowidła to tylko jeszcze bardziej zwracaja uwage i psuja całokształt ;)
mati-wawa

Postprzez LEMUR » 8 maja 2012, o 14:02

mati-wawa napisał(a):He he
takim juz nic nie pomoże z całym szacunkiem oczywiście ale te malowidła to tylko jeszcze bardziej zwracaja uwage i psuja całokształt ;)

Dlatego jednym murale sie podobaja, innym nie - trudno zabronic. To tez dziela sztuki :mrgreen:
LEMUR

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Informator użytkownika okularów