angelo napisał(a):Raczej wszyscy producenci posługują się jakąś ustaloną normą barwień.Po to one są
czy ktoś to w ogóle sprawdza? jeszcze nie zdarzyło mi śie by ktoś pytał o moje okulary... jeśli kierowca ma okulary w których dobrze widzi i nie interesuje sie optyką to nie sądzę by zwracał uwage czy to kat 3 czy 4, jeśli widzi to dla niego jest ok, jeśli nie widzi to z nich nie korzysta-na moje oko tak to działaLEMUR napisał(a): aby wiedziec, ze np. soczewki w cat 4 nie sa dopuszczone do prowadzenia pojazdow.
karolina napisał(a):czy ktoś to w ogóle sprawdza? jeszcze nie zdarzyło mi śie by ktoś pytał o moje okulary... jeśli kierowca ma okulary w których dobrze widzi i nie interesuje sie optyką to nie sądzę by zwracał uwage czy to kat 3 czy 4, jeśli widzi to dla niego jest ok, jeśli nie widzi to z nich nie korzysta-na moje oko tak to działaLEMUR napisał(a): aby wiedziec, ze np. soczewki w cat 4 nie sa dopuszczone do prowadzenia pojazdow.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość