Moi dzisiejsi klienci zainspirowali mnie do napisania najczęściej zadawanych pytań.
1. Czy da się przełożyć moje szkła do innej oprawy (stara oprawa najczęściej maciupeńka). I dlateczego nie, przecież wejdzie tutaj, Pani zobaczy, że się mieści... A jak trochę za duża, to przecież możecie tak wygiąć tą oprawę żeby się trzymało.
2. Czy da się na moje soczewki nałożyć AR/barwienie/fotochrom... I dlaczego nie?
3. Czy da się tutaj doszlifować soczewkę z wierzchu bo się porysowała, ewentualnie czy można wypolerować (odpowiedź: oczywiście, że mogę wypolerować mikrofazą ) i oczywiście dlaczego nie?
4. Czy da się dorobić drugie szkiełko, ale nie mam żadnych papierów co to za soczewka i z jakim AR?
5. Czy może mi pani tutaj taki "dzyndzelek" przykleić/przykręcić bo mi wypadł z zausznika. I dlaczego trzeba wymienić cały zausznik? I dlaczego mi Pani tego nie zrobi jak nie mam danych oprawy, a oznaczenia się starły od noszenia?
Dodalibyście coś do tego? Czy też wasi klienci tak się burzą jak mówicie, że nie jest to takie proste jak się wydaje?