Martynka napisał(a):Cześć, na co dzień nie używam okularów nawet tych przeciwsłonecznych, ale chyba już pora to zmienić, pracuje z klientami w terenie i dużo jeżdżę samochodem, po całym dniu jazdy w pełnym słońcu oczy mi wysiadająi teraz się pojawia problem moje koleżanki noszą okulary przeciwsłoneczne ale kupują je w sklepach z odzieżą...ja chciała bym nosić coś porządnego, a z życia wiem , że jesli jest wszystko pomieszane w sklepie to nie ma to dobrej jakości, ostatnio poszłam do Guess był tam stojak z okularami i jeden model bardzo przypadł mi do gustu tylko że był przeceniony z 600zł na 100zł, szkła nie były porysowane...i teraz pytanie czy w takim sklepie płacę za markę? czy również za jakość? na metce było też oznaczenie polarized i cat. 3 na innych cat.2 co to oznacza? jak mam sprawdzić czy te okulary są porządne i będą chronić moje oczy? prosiła bym o dość pilną odpowiedź, ponieważ pani z salonu zostawiła mi je do jutra do godziny 12.00 . z góry wielkie dzięki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość