Osobiście uważam, że szerokie brwi nie wygladają dobrze w połączeniu z wąskimi delikatnymi oprawami.
zez_ukryty napisał(a):Ja to najpierw proponowałbym się dobrze wyspać, żeby worów nie było. A zmarszczki to raczej rzecz naturalna więc wiecie
Kara90 napisał(a):Najlepiej to w ogóle się nie malować, nie psuć sobie cery i nie narażać okularów na różnego rodzaju spotkania z pudrami, fuidami, mocno umalowanymi rzęsami które mogą zaczepiać o soczewki. Dziewczyny zadbajcie o swoje cery w naturalny sposób!! nie upiększajcie się tą chemią. Pić dużo wody, jeść zdrowo, myć twarz naturalnym mydłem, skórę nawilżać ewentualnie dobrymi kremami testowanymi dermatologicznie i przeciw alergicznie. Ja osobiście się nie maluje, jest mi z tym dobrze i jestem z tego dumnaTwarz jak u niemowlaka
) pozdrawiam
Justin napisał(a):zez_ukryty napisał(a):Ja to najpierw proponowałbym się dobrze wyspać, żeby worów nie było. A zmarszczki to raczej rzecz naturalna więc wiecie
no proszę expert od makijażu sie odezwał ;PP
Powrót do Informator użytkownika okularów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości