Soczewki kontaktowe przeciwsłoneczne???

Re: Soczewki kontaktowe przeciwsłoneczne???

Postprzez LEMUR » 22 gru 2011, o 21:21

siatkareczka napisał(a):hahahahahha a to dobre. Pewnie lemur to dzieło wykonał w paintcie?? ;p w sumie to ja nie przewidziałam tego że tak to może wyglądać. Być może LEmur rzeczywiście trochę przesadził z zaciemnieniem

znalezione w sieci :) - wystraczy po linku sprawdzic :) ppm na obrazku

Ale to typowe dla kobiet - najpierw cos powiedziec, a pozniej przemyslec ;)
LEMUR

Postprzez katherina » 23 gru 2011, o 08:18

Lemurku żeby tak odrazu przyklejać kobietą łatkę że coś jest dla nas typowe...aż tak znasz nas kobiety...ale umómy sie że jeśli ktoś wymyśli kiedyś taką technologię to będzie to kobitka dla której typową cechą będzie kombinowanie ;)
p.s. zobrazowanie tego fak faktem na 5+ ;)
pozdrawiam Katherina
katherina

Postprzez Justin » 23 gru 2011, o 09:07

LEMUR napisał(a):Ale to typowe dla kobiet - najpierw cos powiedziec, a pozniej przemyslec ;)

oj oj zabolało :oops: ,zapewne byłeś świadomy nie pozostanie to zdanie bez komentarza ;)

Zabolało, bo ja muszę niestety przyznać, że owszem zdarza mi się takie zachowanie ale nie jest ono normą, więc umówmy się, że jest to do zniesienia ;) A jeśli już uogólniasz ( czego nie lubię) to powiem tylko tak: nikt nie jest idealny i zarówno każda kobieta jak i każdy mężczyzna ma jakieś "minusy", ważne by je zaakceptować bo wtedy nie jest to postrzegane jako wada a sposób bycia (a to różnica) i wtedy o wiele łatwiej skupiać się na "plusach" ;)
Justin

Postprzez seba » 23 gru 2011, o 09:26

Piątka Lemur, zdjęcie rewelacyjne, może jeszcze pokombinujesz i pokażesz nam oko z 40% zaciemnieniem :D :D :D
seba

Postprzez Sylwunia » 23 gru 2011, o 10:24

I po co to kombinować jak okulary przeciwsłoneczne są dostępne w tak różnych fasonach i opcjach, że każdy znajdzie coś dla siebie.

A odnośnie myślenia...My kobiety-może trochę później ale przynajmniej myślimy. Panowie często nie pomyślą, mówią a jak już powiedzą to też nie przemyślą bo po co? I tak się nie przyznają do błędu :twisted:
Sylwunia

Postprzez LEMUR » 23 gru 2011, o 11:29

@katherina @justin
a emota nie zauwazyly, oj tam oj tam... ;)
No i czy ja neguje cos takiego? Kazdy ma wady, zarowno swoje "prywatne" jak i te "plciowe", spolecznosciowe itp, itd...

Wesolych :)

@seba - pisalem ze to nie moja robota, ze znalezione w sieci - czytac uwaznie i ze zrozumieniem.
LEMUR

Postprzez zez_ukryty » 23 gru 2011, o 12:43

Niestety wszystko co nas otacza wymyślili i zaprojektowali mężczyźni. Nawet soczewki kontaktowe. To takie smutne.
zez_ukryty

Postprzez SpecEye » 23 gru 2011, o 12:50

Może i zaprojektowali ... jednak natchnieniem z całą pewnością była kobieta :lol:
SpecEye

Postprzez zez_ukryty » 23 gru 2011, o 12:52

No ta. Baba zawsze przesalała zupę, to facet wymyślił solniczkę np. Więc faktycznie inspiracja. Albo wku...ie.
zez_ukryty

Postprzez Justin » 23 gru 2011, o 13:02

Heheheheh akurat przesolenie zupy niejeden mężczyzna by pozytywnie odebrał :P ;)
Justin

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Soczewki kontaktowe