Cze Ewela, gdzie ty mieszkasz dziewczyno? w jakim miasteczku że tam mają szkła z antyrefleksem za 70 zł. to raczej jakaś ściema dla dziadków. Może oferują tą nową powłokę Mystic w promocyjnej cenie, której i tak nie widać a wkładają najgorszą soczewkę, taką która nawet utwardzenia nie posiada
Wszystko możliwe, zachłanny optyk potrafi żerować na niewiedzy swojego klienta i sprzedać oby sprzedać, byle co, tylko żeby do konkurencji nie poszedł. A klient nieświadomy co posiada (nieważne że zaraz będzie zmuszony zmienić te soczewki bo to dziadostwo przecież
) zadowolony i rozgłasza jaki to świetny optyk i do tego tani. Prawda jest taka że ludzie chcą oszczędzać na wszystkim nawet kosztem swojego zdrowia. A ten optyk który sprzedaje te soczewki za 70zł. kiedyś pójdzie po rozum do głowy, którego ewidentnie mu brakuje, bo zamiast służyć ludziom dobrą radą i dbać o zdrowie oczu na których im samym powinno zależeć przyczynia się do ujednolicenia pojęcia soczewek z antyrefleksem i tak po swojemu nazwałbym to swoistą komercjalizacją. Jeżeli ktoś ma choć minimalne pojęcie na ten temat dobrze wie jakie są różnice i jakie konsekwencje niesie za sobą skąpstwo. Rozpisałem się ale nerwy mi puściły
. Pamiętajcie
SKĄPY DWA RAZY TRACI i niech to będzie morał mojej wypowiedzi.