Marzą mi się okulary Aviatory lustrzanki z tym że mam wadę -4.0, moje oczy niestety nie tolerują soczewek kontaktowych i jestem skazana na okulary do końca życia zanim namówię rodziców na kolejne, muszę wiedzieć jaką kwotę mam im przedstawić do rozpatrzenia. czy z moją wadą można zrobić takie okulary? i jakie są mniej więcej ceny? pomóżcie... zbliżają się wakacje a rodzice muszą mieć jeszcze czas na zastanowienie. Emo
Witam Możesz zrobić sobie takie okulary.Powłoka lustrzana-Silver Shadow Clean Tuch,która dodatkowo z barwieniem fizjologicznym(można kolor i stopień zabarwienia wybrać),da Ci soczewkę idealną do okularów takich jak chcesz.Koszt soczewek od ok560 w zwyż.Pozdrawiam
Super że można tylko koszt mnie trochę przeraził. A co to jest to barwienie fizjologiczne o którym napisałaś OPTYKJAGA? fizjologia zupełnie z czymś innym mi się kojarzy
Hej Barwienie fizjologiczne pozwala właściwie przekazać oku naturalne kolory otoczenia.Kolory barwień to brązowe,szare,szaro-zielone i czarne.Pozdrawiam