cicha_woda napisał(a):Starszym osobom czasem trzeba wybaczyć
Musimy wybaczać starszym, my też pewnie będziemy podobni niestety
cicha_woda napisał(a):Starszym osobom czasem trzeba wybaczyć
niki napisał(a):cicha_woda napisał(a):Starszym osobom czasem trzeba wybaczyć
Musimy wybaczać starszym, my też pewnie będziemy podobni niestety
kalifornia napisał(a):Dokładnie ja miałam w piątek Panią, która się oburzyła strasznie jak podałam jej cenę okularów. Owa pani sądziła że za 150 zł zrobi okulary i to jeszcze z nową oprawą.
wCzteryOczy napisał(a):Z tym, że to wcale nie była starsza osoba no ale ludzie potrafią być zakręceni
wCzteryOczy napisał(a):Na upartego da radę zrobić okulary za 150 zł, nie przesadzajmy
kalifornia napisał(a):wCzteryOczy napisał(a):Na upartego da radę zrobić okulary za 150 zł, nie przesadzajmy
150 zł ok, można się zmieścić, ale same soczewki bez oprawy. Zresztą co tu dużo pisać, cena takiej soczewki jest niestety proporcjonalna do jej jakości.
Zresztą pomijając już ten fakt, powiem Wam szczerze że normalnie jak widzę taka wypindrzoną, wymalowaną lalunie w butkach na obcasie, z pazurami takimi że podwórko bez grabi by ogarnęła. Do tego futerko, smart fon w jednej łapce a w drugiej kluczyki od samochodu i dynda jeszcze tymi cholernymi kluczykami na lewo i prawo żeby wszyscy widzieli czym przyjechała, i taka Paniusia mówi mi , że 400 zł to ona na okulary nie wyda bo to drogo. To......
To mam ochotę wstać, chwycić ją za ten pusty łepek, potrząchać trochę i powiedzieć żeby w tym miesiącu paznokci nie robiła, albo na solarium rzadziej chodziła to jej na okulary starczy, albo może jeszcze zostanie górką. I tak bym trząchała i trząchała i trząchała i trząchała do momentu, aż doszło by do niej, że powinna dbać bardziej o oczy a nie paznokcie.
Powrót do Informator użytkownika okularów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości